سنگ تهداب یک محراب مسجد در محوطه ریاست عمومی اداره امور گذاشت شد.

bakhshi_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۲۲:۴
سنگ تهداب

۲۷ ذی الحجه ۱۴۴۶ هجری قمری، مطابق با ۴ ثور ۱۴۰۴ هجری شمسی

بر اساس فرمان امیرالمؤمنین امارت اسلامی افغانستان، حفظه الله، ساخت یک محراب

مسجد در محوطه ریاست عمومی اداره امور از بودجه توسعه‌ای وزارت ارشاد، حج و اوقاف گذاشته شد. در جلسه‌ای که به همین مناسبت برگزار گردیده بود ، شیخ مولوی عزیزالرحمن منصور، معاون وزارت ارشاد، حج و اوقاف در امور عرفان و اماکن مذهبی، شیخ نورالحق انور، رئیس کل اداره امور و تعدادی از مسئولین و کارمندان هر دو نهاد حضور داشتند. جلسه با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم آغاز شد و پس از آن، مولوی حمدالله آخوندزاده، مدیرکل اوقاف وزارت ارشاد، حج و اوقاف، اطلاعات جامعی در مورد ساخت مسجد با شرکت‌کنندگان جلسه به اشتراک گذاشت. سپس، معاون امور عرفان و تنظیم اماکن مذهبی وزارت ارشاد، حج و اوقاف سخنرانی مفصلی ایراد کرد. ایشان بر اهمیت و فضیلت ساخت مساجد تأکید کردند. آقای منصور در سخنان خود گفت: مساجد نه تنها مکان‌های عبادت هستند، بلکه مراکز آموزش دینی، تربیت معنوی و تقویت وحدت اجتماعی نیز می‌باشند. رییس عمومی  اداره امور در سخنان خود در این جلسه، از توجه و راهنمایی‌های امیرالمؤمنین، حفظه الله، در ساخت مسجد، تشکر کرد و از همکاری و تلاش‌های مسئولین وزارت ارشاد، حج و اوقاف قدردانی نمود.

جزئیات

1- هزینه ساخت مسجد. (19,900,731) نوزده میلیون و نهصد هزار و هفتصد و سی و یک افغانی.

2- ساختمان مسجد: دو طبقه.

3- مساحت مسجد: (890) متر مربع.

4- مدت اعمار مسجد: یک سال.

5- گنجایش نماز گزار (1272) نفر

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۲۲:۴
Background image

سنگ تهداب یک محراب مسجد در محوطه ریاست عمومی اداره امور گذاشت شد.

۲۷ ذی الحجه ۱۴۴۶ هجری قمری، مطابق با ۴ ثور ۱۴۰۴ هجری شمسی

بر اساس فرمان امیرالمؤمنین امارت اسلامی افغانستان، حفظه الله، ساخت یک محراب

مسجد در محوطه ریاست عمومی اداره امور از بودجه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۹:۲۵
Background image

دیدار معاون وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای دینی ترکیه در کابل

الیوم:  ۲۶ذی الحجه الحرام ۱۴۴۶ هجری قمری برابر با ۲/۴/۱۴۰۴ هجری شمسی

شیخ مولوی عزیز الرحمن منصور، معاون وزیر ارشاد، حج و اوقاف در امور عرفان و اماکن مذهبی، با شیخ محمد بشیر وارول، نایب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۲۰:۵۷
Background image

بازگشت زائران افغانی به طور منظم ادامه دارد

شنبه۲۴ ذوالحجة الحرام۱۴۴۶ هـ ق مطابق۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ ش

بازگشت حجاج افغانی از عربستان سعودی به کشور پس از مناسک حج سال ۱۴۴۶ هجری قمری به طور منظم و عادی و بدون هیچ گونه مشکل و تأخیری. . .

BACK TO NEWS