اولین پرواز حاجیان افغان امروز به میدان هوایی بین‌المللی کابل رسید

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۲:۸
باز گشت حجاج

چهارشنبه ۱۵ ذوالحجه ۱۴۴۶ هجری قمری، مطابق ۲۱ جوزا ۱۴۰۴ هجری شمسی

پس از ادای مناسک حج، اولین پرواز حاجیان افغان امروز از کشور عربستان سعودی به میدان هوایی بین‌المللی کابل نشست کرد . این پرواز شامل 346 نفر حاجی از ولایت های کابل و لغمان بوده که توسط معینان وزارت ارشاد، حج و اوقاف محترمین شیخ‌الحدیث مولوی زرمحمد حقانی، شیخ مولوی عزیزالرحمن منصور با شماری از مقامات بلندپایه امارت اسلامی، مسؤولین امنیتی، نمایندگان میدان هوایی بین‌المللی کابل، شرکت‌های هوایی آریانا و کام ایر و چند تن از مسؤولین وزارت، با اهدای دسته های گل مورد استقبال قرار گرفتند.

وزارت ارشاد، حج و اوقاف در سالجاری با همکاری نهادهای  ذیربط  به تعداد سی هزار حاجی را در 97 پرواز از سراسر کشور توسط شرکت های هوایی آریانا و کام ایر بدون کدام مشکل به عربستان سعودی اعزام نموده بود که  امروز الحمدلله شاهد بازگشت نخستین پرواز آنان هستیم.

قابل ذکر است که روند بازگشت حاجیان از امروز در کابل آغاز شده و در روزهای آینده به سایر زون‌های پروازی کشور نیز گسترش خواهد یافت

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف معرفی ګردید

سه شنبه ۱۱/جمادی الآخرة/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/قوس/۱۴۰۴هـ ش

معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف، محترم مولوی محمد حامد حسیب، امروز سه‌ شنبه طی یک جلسۀ ویژه که معاون ریاست عمومی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۰:۰
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف با هیئت بلند رتبه اداره امور دینی کشور ترکیه دیدار کرد

سه‌شنبه ۱۱/جمادی الآخرة/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/قوس/۱۴۰۴ هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ الحدیث سرمحقّق دوکتور مولوی نورمحمد ثاقب، در مقر این وزارت با هیئتی به ریاست مسئول روابط. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۴:۵۹
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت از ریاست ارشاد، حج و اوقاف ولایت قندهار دیدار کرد

پنجشنبه ۶ / جمادی الآخرة/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۶ /قوس/۱۴۰۴هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث، سرمحقّق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب صاحب در رأس یک هیئت از ریاست ارشاد، حج و اوقاف. . .

BACK TO NEWS