معرفی ملا تاج محمد مجاهد به حیث معین مالی و اداری وزارت ارشاد، حج و اوقاف

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۱۲ - ۱۲:۳۳
معرفی معین اداری

کابل، افغانستان: به اساس پیشنهاد این وزارت و حکم مقام ریاست جمهوری اسلامی افغانستان ملا تاج محمد مجاهد به حیث معین اداری و مالی این وزارت معرفی گردید. محفلی بدین مناسبت در معینیت مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف دایر گردیده بود که در محفل علاوه بر علاوه معین مسلکی وزارت و اعضای رهبری آن جمعی از وکلای شورای ملی و کارکنان ریاست اداری نیز اشتراک ورزیده بودند
برنامه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط استاد قاری برکت الله سلیم آغاز یافت. سپس دوکتور امین الدین مظفری معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف به نمایندگی از رهبری و کارکنان وزارت تقرر آقای مجاهد را تبریک عرض نموده و آن را یک اقدام نیک و بجای رهبری حکومت وحدت ملی دانشتند.
پس از آن ملا تاج محمد مجاهد ضمن تهنیت و ابراز قدردانی از مقام وزارت، معینیت مسلکی و هیأت رهبری و حکومت وحدت ملی گفتند: تا زمانی که روحیه همکاری و مشترکات فکری در امر تأمین و تحقق وظیفه محوله بین منسوبان یک نهاد ایجاد نگردد؛ نتیجه مطلوب به دست نخواهد آمد.
وی افزود: براساس اعتمادی که در این راستا به من شده است در حراست از این امانت خطیر، وعده می نمایم که به حیث یک برادر و مامور این اداره دینی با همکاری مسوولین این وزارت روشی را دنبال کنم که رضایت الله متعال و اهداف اولیه وزارت ارشاد، حج و اوقاف در آن تحقق یابد و در این امر از هیچ کوشش دریغ نخواهم نمود. مجلس با دعائیه خیر خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۲۳:۲۲
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف وضعیت ارائه خدمات به حجاج افغان را در مدینه منوره ارزیابی نمود

چهارشنبه، ۱/ محرم الحرام/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۷ / جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب صاحب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، در کنار ارزیابی خدمات ارائه ‌شده به حجاج افغان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۲۱:۴۳
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت، در مکه مکرمه با وزیر حج و عمرهٔ عربستان سعودی دیدار کرد

دوشنبه، ۲۹/ ذو الحجة الحرام/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۵/ جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، در رأس یک هیئت که محترم شیخ عبدالفتاح حقانی سفیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۸:۲۱
Background image

روند بازگشت حجاج کرام از مکه مکرمه به افغانستان و انتقال آنان به مدینه منوره به ‌صورت منظم جریان دارد

چهارشنبه، ۲۴/ ذوالحجة الحرام/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۰/ جوزا/ ۱۴۰۵هـ ش

روند بازگشت و انتقال حجاج کرام سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، از مکه مکرمه به افغانستان که پس از ادای تمامی مناسک حج،. . .

BACK TO NEWS