وزیر ارشاد، حج و اوقاف با هیئت علمای ازبکستان در دفتر كار خود دیدار کرد.

bakhshi_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۳ - ۱۰:۱۲
دیدار با هئیات ازبکستانی

چهارشنبه ۲۰ربیع الثانی ۱۴۴۶ هجری قمری (۲ عقرب ۱۴۰۳ هجری قمری)

شیخ الحدیث قضاتپوه سرمحقق دکتور مفتی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، امروز با هیئتی به سرپرستی مفتی نورالدین خالق نظر، رئیس اداره مسلمانان ازبکستان، در دفتر کار خود دیدار کرد.

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در ابتدای این دیدار ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان افزود: خوشحالم که میزبان هیئتی از علمای دینی کشور دوست و همسایه ازبکستان هستیم.

آقای ثاقب در سخنان خود گفت: ورود علماء و مقامات عالی رتبه دولتی ازبکستان به کابل نشان دهنده تعامل و همکاری، حسن همجواری، نیت نیک و منافع متقابل مشترک با امارت اسلامی  و مردم افغانستان می باشد.

نامبرده گفت:چند قبل که به دعوت رسمی شما سفری به ازبکستان داشتیم ما از آن سفر بسیار خوش و خاطرات خوبی داریم.

وزیر ارشاد، حج و اوقاف افزود: سفر علمای ازبکستان به ما این امکان را می دهد تا ما به اساس باورهای مشترک، همکاری ها و روابط جدیدی برقرار کنیم و ار طریق این سفر برای ما زمینه شناخت‏ و آشنای بیشتر با فرهنگ، تاریخ و ارزش های یکدیگر برابر شود.

وزیر ارشاد، حج و اوقاف افزود: ما از مردم کشورهای جهان و به خصوص کشورهای اسلامی تقاضا داریم که به افغانستان سفر نمایند و وضعیت را از نزدیک مشاهده کنند.

از طریق دید و بازدیدهای نزدیک می توان تصویر بهتری از واقعیت ها و پیشرفت های خوب و مثبت افغانستان با حاکمیت امارت اسلامی به جامعه جهانی ارائه کند و راه های جدید همکاری و هماهنگی بین کشورهای اسلامی را پیدا نمود.

سپس مفتی شیخ نورالدین خالق نظر، رئیس اداره مسلمانان ازبکستان سخنرانی کرد و گفت:از دعوت رسمی شیخ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، از صمیم قلب تشکر می کنم، این سفر فرصت ارزشمندی برای تقویت باورها و ارزش های مشترک ما می باشد، و من خوشحالم که در کنار شما هستم.

موصوف گفت: ازبکستان و افغانستان دو کشور اسلامی و همسایه هستند و شباهت های زیادی در امور دینی، فرهنگی و مذهبی دارند و برای تحکیم و توسعه روابط ما این گونه سفرها و بازدیدها مفید و حیاتی است.

شایان ذکر است که هیئت علمای جید ازبکستان علاوه بر دیدار با مقامات عالی رتبه امارت اسلامی افغانستان و علمای کرام از اماکن تاریخی، مقدس و مشهور این کشور هم دیدار خواهند کرد

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

‏یک تبعهٔ چینی در کابل به دین مقدس اسلام مشرف شد

 شنبه، ۴/رمضان‌المبارک/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲/حوت/۱۴۰۴هـ ش

امروز در شهر کابل یک تبعهٔ چینی به نام «منخای شیاء» فرزند «دینگ چانک شیاء»، که ۵۱ سال عمر دارد و از مدتی بدینسو به افغانستان آمده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۸:۴۳
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف برخی از فعالیت‌ های مهم انجام ‌شده و برنامه‌ریزی‌شده مرتبط با حج سال ۱۴۴۷ هجری قمری و هزینه ‌های حج را طی کنفرانس خبری اعلام کرد

شنبه، ۱۲/ شعبان المعظم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/دلو/۱۴۰۴هـ ش

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امروز طی یک کنفرانس خبری که در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت،. . .

BACK TO NEWS