دیدار وزیر ارشاد، حج و اوقاف با وزیر خارجه کشور ترکمنستان در کابل

bakhshi_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ - ۱۰:۳۲
ملاقات با وزیر خارجه

کابل - محمد قاسم حلیمی وزیر ارشاد، حج و اوقاف بعد از ظهر امروز، با رشید مردوف، وزیر امور خارجۀ ترکمنستان، معین آن وزارت و سفیر آن کشور در کابل دیدار و ملاقات نمودند.

در آغاز، وزیر ارشاد، حج و اوقاف ضمن عرض خوش آمدید به هیئت بلند رتبه ترکمنستان از همکاری های بشر دوستانه آن کشور در عرصه های مختلف خصوصا اعمار مسجد جامع آقینه قدردانی و تشکری نموده، اظهار داشت که ترکمنستان به عنوان کشور دوست، برادر و همسایه نیک ما، از جایگاه خاصی برخوردار است.

آقای حلیمی در ادامه تاکید کرد که با توجه به روابط نیک و دوستانه میان کابل و عشق آباد، روابط دینی، تاریخی، علمی و فرهنگی بین دوکشور توسعه و گسترش یابد، وزیر ارشاد، حج و اوقاف از وزیر امور خارجه آن کشور خواست تا سفر علمای این کشور را جهت دیدبازدید از ترکمنستان وتبادل تجارب با علمای آن کشور را مهیا نموده و همچنین درخواست ساخت یک تعمیر بزرگ در کابل را جهت ایجاد کتابخانه برای این وزارت از ایشان نمودند.

سپس، آقای مردوف ضمن خرسندی از دیدار وزیر ارشاد، حج و اوقاف، از ایشان دعوت نمود که در آینده نزدیک از ترکمنستان بازدید نماید، و همچنان موصوف در عرصه روابط علماء و همکاری های نزدیک با این وزارت و موارد تقاضا شده از جانب وزیر ارشاد، حج و اوقاف را با جبین گشاده از جمله سه مورد را بطور مشخص وعده سپردند:

¤ هماهنگی و تنظیم سفر علمای افغانستان جهت بازدید باعلمای آن کشور بعد از رفع ویروس کرونا

¤ تدویر محفل حمایت علمای ترکمنستان از مذاکرات صلح افغانستان

¤ اعمار تعمیر برای ایجاد و تاسیس کتابخانه ی بزرگ در سطح کشور

در اخیر وزیر امور خارجه آن کشور خاطرنشان ساخت که ترکمنستان علاقمند ایفای نقش فعال در عرصه های مختلف منجمله همکاری در تامین روابط فرهنگی و علمی بین علمای دینی در منطقه است.

ملاقات با آروز دوستی همیشگی به پایان رسید

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱۰
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف روند انتقال حجاج سال جاری به عربستان سعودی را آغاز نمود

جمعه، ۳۰/شوال المکرم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۸/حمل/۱۴۰۵هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به ‌منظور آغاز روند انتقال حجاج سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، نشستی را در مجتمع الحجاج شهر کابل برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

BACK TO NEWS