برگشت آخرین دسته حجاج از زون بلخ به کشور

bakhshi_admin
شنبه ۱۴۰۱/۵/۱۵ - ۱۱:۴۲
برگشت حجاج

به گزارش خبرنگار ما از زون پروازی شمال ناوقت دیشب  طیاره حامل (۱۲۷) تن حجاج از زون بلخ ، به میدان هوایی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی ، نشست نمود.

یک تن از حجاج از این که وزارت ارشاد، حج و اوقاف ا.ا.ا. زمینه سفر به عربستان سعودی و ادای فریضه الهی را برای شان فراهم نموده بود، ابراز خرسندی کرد و از تمام تسهیلات فراهم شده در مجتمع حجاج، مکه مکرمه و مدینه منوره به نیکی یاد آوری کرد.

قابل ذکر است که از زون پروازی بلخ در حدود ۲۰۰۰ تن غرض ادای مراسم حج فرضی عازم عربستان سعودی گردیده بودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

‏یک تبعهٔ چینی در کابل به دین مقدس اسلام مشرف شد

 شنبه، ۴/رمضان‌المبارک/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲/حوت/۱۴۰۴هـ ش

امروز در شهر کابل یک تبعهٔ چینی به نام «منخای شیاء» فرزند «دینگ چانک شیاء»، که ۵۱ سال عمر دارد و از مدتی بدینسو به افغانستان آمده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۸:۴۳
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف برخی از فعالیت‌ های مهم انجام ‌شده و برنامه‌ریزی‌شده مرتبط با حج سال ۱۴۴۷ هجری قمری و هزینه ‌های حج را طی کنفرانس خبری اعلام کرد

شنبه، ۱۲/ شعبان المعظم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/دلو/۱۴۰۴هـ ش

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امروز طی یک کنفرانس خبری که در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت،. . .

BACK TO NEWS