اخذ امتحان کانکور انستیتوت تدریب ائمه

bakhshi_admin
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۱۴:۵۱
امتحان کانکور

کابل، افغانستان: امروز دومین دور امتحان کانکور اختصاصی انستیتوت تدریب ائمه وزارت ارشاد، حج و اوقاف تحت نظر هیأت مشترک دو وزارت (ارشاد، حج و اوقاف و معارف) در یک فضای شفاف از طلبای مدارس دینی و ائمه اخذ گردید.
در این برنامه 90 تن از واجدان شرایط شرکت ورزیده بودند که پس از سپری نمودن امتحان مؤفقانه می توانند دروس خویش را همه روزه به جز روزهای جمعه از ساعت 8:30 صبح الی 12:30 ظهر در رشته های علوم اسلامی طی دو سال به سطح فوق بکلوریا با هزینه دولت به پایان برسانند.
باید گفت که نصاب درسی انستیتوت با همکاری وزارت معارف تدوین یافته و درس آن توسط 13 استاد از جمله 3 تن استادان مصری به پیش برده می شود.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۸:۱۶
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ادامهٔ برگزاری نشست‌های انسجام و هماهنگی با علمای غیررسمی کشور نشستی با علمای ولایت سرپل برگزار کرد

چهارشنبه، ۲/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۲/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

بر اساس هدایت زعیم امارت اسلامی افغانستان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی و رهنمودها و طرح ترتیب ‌شدۀ محترم شیخ‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۳۷
Background image

‏ جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی ولایت جوزجان برگزار شد

سه شنبه، ۱/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۱/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

‏ بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی تمام ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۹:۵۴
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در کنفرانس بین‌المللی علمی ـ تحقیقی «نقش و جایګاه میراث علمی امام برهان الدین مرغینانی رحمه الله تعالی در علوم اسلامی معاصر» سخنرانی کرد

یکشنبه، ۲۱/ ربیع الثاني/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۱۲/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

کابل – انټر کانټینینټال

محترم شیخ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، وزیر ارشاد، حج و اوقاف، در کنفرانس بین ‌المللی علمی ـ. . .

BACK TO NEWS