آغاز دوره ترجمه و تفسیر قرآن کریم در مراکز نظامی از سوی وزارت ارشاد، حج و اوقاف

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ - ۸:۳۵
دوره تفسیر

بنابر تصمیم و هدایت شیخ الحدیث دکتور نور محمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف در تمامی مراکز نظامی مرکز و ولایات کشور دوره ترجمه و تفسیر قرآن کریم توسط شیوخ بزرگ، علمای جید و خطباء کرام از تاریخ اول شعبان آغاز و این برنامه الی ۲۵ ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.

دروس نامبرده در بیش از ۱۱۵ مرکز نظامی و غیر نظامی در سطح مرکز وولایات به شمول وزارت دفاع ملی، وزارت امور داخله، قول اردوی مرکزی، رادیو تلویزیون ملی، فرقه میدان هوایی بگرام، لوای قرغه، لوای ریشخور، لوای دارالامان، قوماندانی امنیه کابل، قول اردوی منصوری(203)، مرکز تعلیمی پولیس دهمزنگ، لوای پروان و سایر مراکز توسط شیوخ و عالمان دین همه روزه برای مجاهدین و منسوبین نظامی امارت اسلامی افغانستان به پیش برده می شود که تمام سهولت های لازم از قبیل اعاشه و اباطه علمای کرام موظف در این مراکز از طرف این وزارت در نظر گرفته شده است.

قابل ذکر است که بعد از ارایه طرح راه اندازی برنامه ترجمه و تفسیر قرآن کریم به ریاست الوزراء از طرف رهبری امارت اسلامی در جلسه ۲۶ کابینه مورد تحسین و اسقبال گرفت.

همچنان طی دیدار جداگانه شیخ الحدیث دکتور نور محمد ثاقب با شیوخ و علمای کرام که ترجمه وتفسیر قرآن عظیم الشان را در مراکز نظامی به پیش می برند، ضمن قدردانی از تلاش های آنها در راستای تنویر اذهان منسوبین و مجاهدین با اخلاق وتعالیم اسلامی به استمرار و ازیاد چنین برنامه های دینی برای استقبال ماه مبارک رمضان تاکید نمود.

علمای کرام ضمن قدردانی از ابتکار وزارت ارشاد، حج و اوقاف مبنی به راه اندازی برنامه ترجمه و تفسیر قرآن کریم برای تحکیم و عملی سازی اهداف و مقاصد امارت لسلامی خصوصا وزارت ارشاد، حج و اوقاف وعده همکاری نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۲۲:۴
Background image

سنگ تهداب یک محراب مسجد در محوطه ریاست عمومی اداره امور گذاشت شد.

۲۷ ذی الحجه ۱۴۴۶ هجری قمری، مطابق با ۴ ثور ۱۴۰۴ هجری شمسی

بر اساس فرمان امیرالمؤمنین امارت اسلامی افغانستان، حفظه الله، ساخت یک محراب

مسجد در محوطه ریاست عمومی اداره امور از بودجه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۹:۲۵
Background image

دیدار معاون وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای دینی ترکیه در کابل

الیوم:  ۲۶ذی الحجه الحرام ۱۴۴۶ هجری قمری برابر با ۲/۴/۱۴۰۴ هجری شمسی

شیخ مولوی عزیز الرحمن منصور، معاون وزیر ارشاد، حج و اوقاف در امور عرفان و اماکن مذهبی، با شیخ محمد بشیر وارول، نایب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۲۰:۵۷
Background image

بازگشت زائران افغانی به طور منظم ادامه دارد

شنبه۲۴ ذوالحجة الحرام۱۴۴۶ هـ ق مطابق۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ ش

بازگشت حجاج افغانی از عربستان سعودی به کشور پس از مناسک حج سال ۱۴۴۶ هجری قمری به طور منظم و عادی و بدون هیچ گونه مشکل و تأخیری. . .

BACK TO NEWS