وزارت ارشاد، حج و اوقاف قرار داد رفت و برگشت حجاج سال ۱۴۴۶ هـ ق را با شرکت‌ هوایی آریانا افغان و کام ایر امضاء کرد

bakhshi_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۲ - ۹:۵۰
قرارداد کام ایر

یکشنبه ۱۰ شعبان المعظم ۱۴۴۶ هـ ق (۲۱ دلو سال ۱۴۰۳ هـ ش)

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امروز در دفتر کاری خود توافقنامه رفت و برگشت ۳۰ هزار حاجی را به عربستان سعودی در سال ۱۴۴۶ هـ ق با مسئولین شرکت‌های هوایی آریانا افغان و کام ایر امضاء کرد.

این جلسه که تحت رهبری وزیر ارشاد، حج و اوقاف برگزار گردیده بود، معین مقام وزارت، رؤسای مرکزی این وزارت، علمای کرام، مولوی عبدالولی صدیقی رئیس شرکت هوایی آریانا افغان، حاجی آتیلا کامگار معاون شرکت هوایی کام ایر و مسئولین تخنیکی و مسلکی شرکت‌های مذکور حضور داشتند.

در این جلسه وزیر ارشاد، حج و اوقاف گفت: الحمدلله پروسه دینی و ملی حج، امسال نیز مانند سال‌های قبل، با فضل و نصرت خداوند ازسوی وزارت ارشاد، حج و اوقاف به خوبی پیش می‌رود.

نامبرده افزود: هر دو شرکت هوایی داخلی می‌خواهند با روحیه دینی و ملی این پروسه حج را به پیش ببرند تا مسئولیت خود را در این روند دینی و ملی به خوبی انجام دهند تا مسئولیت خویش را به وجه احسن انجام دهند.

همچنین وزیر ارشاد، حج و اوقاف گفت: امارت اسلامی افغانستان مصمم است تا افغانستان در زمینه‌های مختلف خودکفا شود و مانند پروسه ملی حج که انتقال حجاج توسط شرکت‌های داخلی صورت می گیرد، در سایر بخش‌ها نیز تلاش دارد که به سوی خودکفایی گام بردارد، و تمنا داریم که امسال نیز مانند سال‌های گذشته، تلاش بیشتر شود تا حجاج گرامی بر اساس اسکیجول (تقسیم اوقات) منظم انتقال و سپس به کشور بازگردانده شوند.

به تعقیب آن مسئولین شرکت‌های آریانا افغان و کام ایر سعی و تلاش و پروگرام های منظم ارشاد، حج واوقاف را مورد تمجید قرار داده و تعهد سپردند که هرنوع خدمات عالی را به حجاج تقدیم خواهم کرد و گفتند که با امکانات دست داشته وظرفیت های موجود  تسهیلات بیشتری را فراهم می نماییم و در روند حمل و نقل حجاج داخل و خارج از کشور تلاش خواهیم کرد تا با هماهنگی با وزارت ارشاد، حج و اوقاف، پروسه حمل و نقل حجاج را به بهترین شکل مدیریت نمائیم و ما دو شرکت ها از چهار زون پروازی کشور و همچنین از دو میدان هوایی در عربستان سعودی (مدینه منوره و جده) تسهیلات لازم را برای حاجیان فراهم خواهند کرد.

آن ها گفتند:  پروسه حمل و نقل حجاج تجارت نیست؛ بلکه آنرا یک وجیبۀ دینی و ملی خود می پنداریم و ما تمام آمادگی های کامل تخنیکی و عملیاتی لازم را برای انجام آن داریم.

جلسه با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۱۶:۴
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف، روندِ بازپرداخت پول ‌های اضافی از مصارف حج را به حجاج سال ۱۴۴۷ هجری قمری رسماً اعلان کرد

چهارشنبه، ۱۴/ صفر المظفر/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۷ /اسد/ ۱۴۰۵هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان، امروز طی یک کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت، روندِ بازپرداخت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

با رسیدن آخرین پرواز حجاج کرام از عربستان سعودی به کشور پروسهٔ حج سال جاری با موفقیت به پایان رسید

پروسهٔ حج سال جاری با موفقیت به پایان رسید

چهارشنبه، ۱۵/ محرم الحرام/۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۱۰/ سرطان/ ۱۴۰۵هـ ش

روند بازگشت حجاج کرام سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، از عربستان سعودي به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۲۳:۲۲
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف وضعیت ارائه خدمات به حجاج افغان را در مدینه منوره ارزیابی نمود

چهارشنبه، ۱/ محرم الحرام/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۷ / جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب صاحب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، در کنار ارزیابی خدمات ارائه ‌شده به حجاج افغان. . .

BACK TO NEWS