پیام وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان

bakhshi_admin
شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۶ - ۱۰:۲۵
پیام

الحمدلله الذی منّ علی المؤمنین « إذ بعث فيهم رسولاً من أنفسهم» أشرفهم نسباً و أکملهم جمالاً وأعظمهم خُلقاً « یتلو علیهم آیاته ویُزَکّیهم ویعلّمُهُم الکتابَ والحکمةّ وإن كانوا من قبل لفي ضلال مبين» اللهم صل وسلّم وبارک علی حبیبنا محمد وعلی آله وصحبه وکلِّ من اهتدی بهدیه إلی یوم الدین ... وبعد:

 

هموطنان مؤمن ومجاهد پرور کشور عزیز مان افغانستان!

السلام علیکم ورحمة الله وبرکاته

میلاد فرخنده و با سعادت پیامبر اسلام، سیدنا محمد صلی الله علیه وسلم میلاد شخصیت عظیمی است که همانند آفتاب در آسمان دود آنگین جزیره عرب درخشید و عالم بشریت را منور ساخت و مردمان دوره جاهلیت را از ظلمات و گمراهی، نجات بخشید و بسوی روشنایی، پیشرفت وسعادت، هدایت فرمود.

طوری که مستحضرهستید، ما و شما در آستانه فرا رسیدن میلاد خجسته و با سعادت منجی عالم بشریت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه وسلم قرار داریم، پیامبری که رحمت برای عالمیان است: { وَمَا أَرسَلنَاک إلا رَحمَةً لِلعَالَمينَ }

پبامبری که شاهد، بشارت دهنده و انذارکننده است:

{يَا أَيُّهَا النَّبيُّ إنَّا أَرسَلنَاک شَاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذِيرًا}

پیامبری که دعوتگر و چراغ فروزان است:{وَدَاعيًا إِلَى اللَّهِ بإذنِهِ وَسرَاجًا مُنيرًا}.

پیامبری که در خور تمام زیبایی، شایستگی، بایستگی و زیبندگی است که قلم از تحریر خجسته آن و زبان از وصف سیرت مطهره و اخلاق قرآن گون آنحضرت صلی الله علیه وسلم عاجز و قاصر می ماند

پیامبری که بر مؤمنان رؤف و رحیم است:{بالمُؤمنينَ رَءُوف رَحِيم}.

پیامبری که همواره شب و روز درغم امتیان خویش بوده حتی ساعت ها به خاطر آنان توأم با دعا و نیایش، عجز و زاری، خضوع و خشوع از الله متعال برای امتیان خویش مغفرت و آمرزش و بخشش استدعا داشته بطوری مشت نمونه خروار یک حدیث به روایت عامر بن سعد را پیشکش می کنیم:

(عَن عَامِر بن سَعد عَن أَبيهِ قَالَ خَرَجنَا مَعَ رَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه وسلم من مَكَّةَ نُريدُ المَدينَةَ فَلَمَّا كُنَّا قَرِيبًا مِن عَزوَرَا نَزَلَ ثُمَّ رَفَعَ يَدَيهِ فَدَعَا اللَّهَ سَاعَةً ثُمَّ خَرَّ سَاجِدًا فَمَكَثَ طَويلاً ثُمَّ قَامَ فَرَفَعَ يَدَيهِ فَدَعَا اللَّهَ سَاعَةً ثُمَّ خَرَّ سَاجِدًا فَمَكَثَ طَويلاً ثُمَّ قَامَ فَرَفَعَ يَدَيهِ سَاعَةً ثُمَّ خَرَّ سَاجِدًا ذَكَرَهُ أَحْمَدُ ثَلاَثًا قَالَ « إِنِّى سَأَلتُ رَبِّى وَشَفَعتُ لأمَّتى فَأَعطَانِى ثُلُثَ أُمَّتى فَخَرَرتُ سَاجدًا شُكرًا لرَبِّى ثُمَّ رَفَعتُ رَأسى فَسَأَلتُ رَبّى لأُمَّتى فَأَعطَانِى ثُلُثَ أُمَّتى فَخَرَرتُ سَاجدًا لرَبّى شُكْرًا ثُمَّ رَفَعتُ رَأسى فَسَأَلتُ رَبِّى لأُمَّتى فَأَعطَانى الثُّلُثَ الآخَرَ فَخَرَرتُ سَاجدًا لرَبِّى ». سنن أبى داود.

وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان فرا رسیدن این میلاد با سعادت  پیشوا و معلم عالم بشریت را برای کافه مسلمانان جهان بخصوص ملت مجاهد و شهید پرور افغانستان تبریک وتهنیت عرض میدارد و از تمامی ارگان های دولتی و غیر دولتی رجامند است که از میلاد رحمة للعالمین به صورت بسیار شاندار و باشکوه با ختم های قرآن کریم و راه اندازی مسابقات سیرت، تجلیل به عمل آورده و با عملی نمودن سنت های قولی، فعلی و تقریری تجدید پیمان امتی بودن را تازه و زنده نگهدارد.

وهمچنین ازعلماء، خطباء و نویسندگان خواهان است که با بیان سیرت و زندگی نامه آنحضرت صلی الله علیه وسلم و ترغیب مردم به وحدت و همبستگی و اقدام به امور خیریه، کمک به یتیمان، فقراء و مساکین و هرعملی که موجب رضامندی الله جل جلاله و شادمانی روح مبارک سرور کائنات حضرت محمّد صلی الله علیه و سلم می گردد، از این روز فرخنده و با سعادت تجلیل به عمل آورند.   

من الله التوفیق

شیخ الحدیث دکتور نور محمد ثاقب

وزیر ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان

۱۰ ربیع الأوّل ۱۴۴۴هـ ق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۰:۱
Background image

فعالیت های مهم وزارت ارشاد، حج و اوقاف در ماه مبارک رمضان

یکشنبه، ۵/رمضان المبارک/۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳/حوت/ ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به منظور بزرگداشت از ماه مبارک رمضان، تبيين اهمیت این ماه مبارک در زندگی مسلمانان، احیای شعائر دینی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۸:۳۲
Background image

‏یک تبعهٔ چینی در کابل به دین مقدس اسلام مشرف شد

 شنبه، ۴/رمضان‌المبارک/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲/حوت/۱۴۰۴هـ ش

امروز در شهر کابل یک تبعهٔ چینی به نام «منخای شیاء» فرزند «دینگ چانک شیاء»، که ۵۱ سال عمر دارد و از مدتی بدینسو به افغانستان آمده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۸:۴۳
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف برخی از فعالیت‌ های مهم انجام ‌شده و برنامه‌ریزی‌شده مرتبط با حج سال ۱۴۴۷ هجری قمری و هزینه ‌های حج را طی کنفرانس خبری اعلام کرد

شنبه، ۱۲/ شعبان المعظم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق ۱۱/دلو/۱۴۰۴هـ ش

شیخ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف امروز طی یک کنفرانس خبری که در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت،. . .

BACK TO NEWS