همایش قرآنی دور دوم مسابقه ملی حفظ قرآن کریم زون مرکز

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۲ - ۱۱:۲۳
همایش

امروز شنبه ۱۱ ثور ۱۴۰۰

همایش بزرگ دور دوم مسابقه حفظ و قرائت قرآن کریم در زون مرکز با میزبانی ریاست ارشاد، حج و اوقاف ولایت کابل با حضور داشت محمد قاسم حلیمی وزیر ارشاد، حج و اوقاف کشور و محمد یعقوب حیدری والی کابل بصورت برگزار گردید.

ابتدا محفل با تلاوت کلام وحی آغاز گردید

سپس استاد سید محمد شیرزادی رئیس ارشاد، حج و اوقاف ولایت کابل ضمن شرح مراحل سه گانه این مسابقه بزرگ و ملی به بیان اهمیت رمضان و تمسک به کتاب الله متعال و سنت رسول الله علیه الصلاه و السلام پرداخته و بیان داشت که یکی از احکام قرآن که لازمه جامعه ما در این مقطع حساس می باشد و منحیث شاه رگ حیاتی جامعه تلقی میشود همانا صلح است و باید که قضیه آتش بس فوری بخاطر حرمت ماه مبارک رمضان در سطح کشور صورت گرفته و از این همه قتل، انتحار و کشتار فرزندان این سرزمین جلوگیری گردد.

متعاقبا وزیر ارشاد، حج و اوقاف کشور به ایراد سخن پرداخته و ضمن بیان فضایل حفاظ کلام الله مجید به بیان اعجاز قرآن عظیم الشأن پرداخته و انجام حملات انتحاری در ولایات لوگر و کنر را بر خلاف ارزش‌های اسلامی دانسته و بیان داشتند که در این شرایط حساس لازم است تا مصلحت را کنار گذاشته و همه برای تحقق منافع علیای کشور کنار هم بسیج شویم.

در ادامه محمد یعقوب حیدری ضمن سخنرانی که در این محفل ارایه نمود یگانه راه ختم جنگ و خون‌ریزی را آتش بس و صلح سرتاسری در کشور یاد نموده و همچنان از همکاری و حمایت همیشه‌گی علمای کرام درعرصه‌های تأمین امنیت، حمایت از نظام و تطبیق برنامه‌های دولت اظهار امتنان کرده و گفتند که علمای کرام نقش اساسی و تعین کننده در جامعه را دارد.

سپس، مفتی جمال الدین فائق به نماینده‌گی از علمای کرام در مورد فضیلت ماه مبارک رمضان صحبت کرده و از رهبری مقام وزارت ارشاد، حج و اوقاف، رهبری مقام ولایت کابل و زحمات ریاست ارشاد، حج و اوقاف این ولا اظهار سپاس و امتنان نمود.

قابل ذکر است که دور سوم این مسابقات بعد از ختم دور دوم در شهر کابل بین قاریان برتر که در سطح زون ها به این مرحله راه می یابند راه اندازی گردد

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۶:۴۵
Background image

روند جمع آوری قرآن‌ کریم های کهنه، پاره ها و اوراق کتاب های دینی در یک مکان مناسب از سوی وزارت ارشاد، حج واوقاف در سراسر کشور آغاز گردید

 

 اول ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۳ سنبله ۱۴۰۴ ه ش 

طبق  هدایت خاص زعیم امارت اسلامی عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی، وزارت ارشاد، حج و اوقاف طرح جامع را برای جمع آوری قرآن کریم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۱
Background image

روند پرداخت پول اضافی از مصارف حج به حجاج رسمًا آغاز گردید

۱۰ صفر المظفر ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان به روز سه شنبه، روند پرداخت پول‌ اضافه شده از مصارف حج سال ۱۴۴۶ هجری قمری را به حجاج، طی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۹:۱۳
Background image

معرفی معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۸ صفر المظفر ۱۴۴۷ هجری قمری، مطابق با ۱۲ اسد ۱۴۰۴ هجری شمسی

براساس فرمان امیرالمومنین حفظ الله  شیخ ضیاء الرحمن مدنی، معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف، امروز طی جلسه ویژه‌ای با. . .

BACK TO NEWS