سفر وزیر ارشاد، حج و اوقاف به‌منظور نظارت مستقیم بر امور حجاج افغان و رهبری روند حج در کشور عربستان سعودی

bakhshi_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۲:۳۸
ملاقات وزیر

پنجشنبه، ۴ ذوالحجة الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق، مطابق ۱ جوزای ۱۴۰۵ هـ.ش

محترم شیخ‌الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف ، پس از مواصلت تمامی سی‌هزار (۳۰٬۰۰۰) حاجی افغان  به مکه مکرمه، به‌منظور نظارت مستقیم بر امور آنان، تنظیم بهتر و نظارت و ارزیابی خدمات ارائه‌شده، به عربستان سعودی سفر کرد.

قرار است محترم وزیر صاحب در جریان این سفر، روند اسکان، ترانسپورت، تغذیه، خدمات صحی و رهنمایی مناسک حجاج را در مکه مکرمه، مدینه منوره و مشاعر مقدسه از نزدیک بررسی و نظارت نماید و همچنان تطبیق و عملی‌شدن تدابیر اتخاذشده برای انتقال منظم حجاج به مشاعر مقدسه را ارزیابی کند. همچنان محترم وزیر صاحب به مسئولان کمیته‌های تعیین‌شده، جهت تنظیم بهتر امور و مدیریت مؤثر، رهنمودها و سفارش‌های لازم را ارائه خواهند کرد.

قرار است محترم وزیر صاحب در کنفرانس‌ها و نشست‌های رسمی که از سوی وزارت حج و عمره عربستان سعودی برگزار می‌ گردد ، اشتراک و در جریان این نشست‌ها، با نمایندگان جهان اسلام، مسئولان حج و عمره و شرکت‌های قراردادی مربوطه، در مورد بهبود هرچه بهتر امور حج، گسترش خدمات برای حجاج و تقویت همکاری‌های مشترک دیدار و گفتگو خواهد نمود.

وزارت ارشاد، حج و اوقاف اطمینان می‌دهد که به‌منظور انتقال منظم حجاج کشور به مشاعر مقدسه برای ادای مناسک حج و ارائه خدمات لازم به آنان، علاوه بر صدها تن از کارمندان شرکت‌های قراردادی، اعضای بعثه حج نیز در کمیته‌های تغذیه، ترانسپورت، مناسک، مفقودین، وفیات و سایر کمیته‌های کاری مربوطه مصروف خدمت می‌باشند، تا حجاج افغان بتوانند مناسک حج و عبادات خویش را با نظم کامل، آرامش و اطمینان ادا نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

با رسیدن آخرین پرواز حجاج کرام از عربستان سعودی به کشور پروسهٔ حج سال جاری با موفقیت به پایان رسید

پروسهٔ حج سال جاری با موفقیت به پایان رسید

چهارشنبه، ۱۵/ محرم الحرام/۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۱۰/ سرطان/ ۱۴۰۵هـ ش

روند بازگشت حجاج کرام سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، از عربستان سعودي به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۲۳:۲۲
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف وضعیت ارائه خدمات به حجاج افغان را در مدینه منوره ارزیابی نمود

چهارشنبه، ۱/ محرم الحرام/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۷ / جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب صاحب وزیر ارشاد، حج و اوقاف، در کنار ارزیابی خدمات ارائه ‌شده به حجاج افغان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۲۱:۴۳
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت، در مکه مکرمه با وزیر حج و عمرهٔ عربستان سعودی دیدار کرد

دوشنبه، ۲۹/ ذو الحجة الحرام/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۵/ جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، در رأس یک هیئت که محترم شیخ عبدالفتاح حقانی سفیر. . .

BACK TO NEWS