وزیر ارشاد، حج و اوقاف با جمعی از علماء، بزرگان قومی و جوانان شورای اجتماعی اهل تشیّع، در شهر زرنج دیدار نمودند

bakhshi_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۲/۱۸ - ۱۱:۳۸
دیدار با اهل تشیع

وزیر ارشاد، حج و اوقاف با جمعی از علماء، بزرگان قومی و جوانان شورای اجتماعی اهل تشیّع، در شهر زرنج دیدار نمودند.

کابل، افغانستان: از شهر زرنج گزارش می رسد که نخست یکتن از بزرگان شورای اجتماعی اهل تشّیع تشریف آوری آقای منیب و همکاران شان را به ولایت نیمروز خیرمقدم گفته و در رابطه به ایجاد اتحاد و همبستگی میان اقوام و مذاهب حنفی و جعفری در آن ولایت اظهار خورسندی نموده افزود: خواست مردم نیمروز ایجاد وحدت ملی، همدیگر پذیری و صلح پایدار در کشور بوده و ما از روند صلح و گفتگوهای بین الافغانی در کشور حمایت می کنیم. وی ضمنا برخی مشکلات شان را با آقای منیب شریک    ساختن.
سپس وزیر ارشاد، حج و اوقاف از استقبال و اظهار همکاری مردم متدین آن ولایت ابراز قدردانی نموده افزودند: با رعایت دساتیر دینی و اتخاذ تصامیم مدبرانه در برابر همه‌ ترفندهای بیگانگان یگانه چانس پیروزی، وحدت ملی و اتفاق اسلامی ماست.
آقای منیب برای رسیدن به مشکلات آنان از ناحیه کمبود بست در تکایا و مساجد وعده همکاری داده، افزودند: جلالتمآب رئیس جمهور وعده ازدیاد هزار بست امامان را به وزارت ارشاد حج و اوقاف سپرده اند؛ البته پس از منظوری این بست ها، برادران اهل تشیع در این ولایت حق اولویت را خواهند داشت. محفل با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۵۰
Background image

نخستین کاروان حجاج افغان به عربستان سعودی رسید

۱/ ذوالقعده/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۹/حمل/۱۴۰۵هـ ش

نخستین کاروان حجاج افغان، که شامل (۳۴۶) تن از حجاج ولایت ننگرهار بود و صبح امروز ساعت ۳:۳۰ بجه از میدان هوایی بین ‌المللی کابل توسط شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱۰
Background image

وزارت ارشاد، حج و اوقاف روند انتقال حجاج سال جاری به عربستان سعودی را آغاز نمود

جمعه، ۳۰/شوال المکرم/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۸/حمل/۱۴۰۵هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف به ‌منظور آغاز روند انتقال حجاج سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، نشستی را در مجتمع الحجاج شهر کابل برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۲۲:۴
Background image

اثر جامع و ارزشمند میراث علمی احناف در عرصهٔ علوم حدیث تحت عنوان (تُرَاثُ الْعُلَمَاءِ الْحَنَفِیّة فِي أُصُولِ الحَدِيثِ وَعُلُومِه) به زبان عربی نیز به زیور طبع آراسته و در اختیار علمای کرام، اساتید و محققین قرار ګرفت

این اثر جامع، ارزشمند و معتبر تحقیقی در عرصه علوم حدیث و میراث علمی علمای احناف، توسط وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث دکتور قضاوتپوه مفتی نورمحمد ثاقب تألیف گردیده است. در این. . .

BACK TO NEWS