مرحله اول سیمینار آموزشی معلمین حجاج سال ۱۴۴۵ هـ ق موفقانه اختتام یافت

bakhshi_admin
جمعه ۱۴۰۲/۱۲/۱۸ - ۱۱:۹
سمینار امامان

۲۵ شعبان المعظم ۱۴۴۵ هـ ق (۱۷ حوت ۱۴۰۲ هـ ش) امروز پنجشنبه مرحله اول سمینار آموزشی معلمین که برای مدت یک هفته از سوی وزارت ارشاد، حج و اوقاف در مجتمع  حجاج زون مرکز آغاز گردید، به حضورداشت محترم شیخ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نور محمد ثاقب وزیر ارشاد، حج واوقاف اختتام یافت.. در محفل اختتامیه این سیمینار وزیر محترم ارشاد، حج واوقاف، شیخ عزیز الرحمن منصور معین تنظیم عرفان و اماکن دینی، مدرسین، معلمین حجاج مرحله اول، و عده‌ای از رؤسای مرکزی این وزارت اشتراک داشتند. محفل با تلاوت آیات مبارکه قرآن کریم آغاز شد و سپس وزیر ارشاد، حج و اوقاف شیخ الحدیث سرمحقق دکتور مولوی نورمحمد ثاقب، ضمن سخنرانی ارزشمند وعالمانه در خصوص مناسک حج موفقیت آن عده از معلمین را که در امتحان کامیاب گردیده و در این سیمینار اشتراک داشتند را تبریک گفته و در ادامه از حوصله مندی شیوخ عظام، علمای کرام و معلمین حجاج دور اول سیمینار آموزشی تشکری نموده آموزش های مقدماتی مناسک حج و سایر موضوعات درسی را مهم، ارزشمند و لازمی دانست. وزیر ارشاد، حج واوقاف گفت: خداوندﷻ به شما انعام بزرگی اعطاء کرده است که آن خدمت به حجاج است، زیرا حجاج میهمانان اللهﷻ هستند و خدمت آنان بر ما و شما لازم و ضروری است. وزیر محترم افزود: معلم کلمه بزرگ و مقدس است، کلمه معلم نه تنها برای معلمان مدارس و مکاتب به کار می رود، بلکه برای همه شیوخ و علمای کرام نیز استفاده میشود. موصوف گفت: معلمی حجاج مسئولیت بزرگی است و باید بدانید که با اندک غفلت(خدای ناکرده )در انجام این مسئولیت، در پیشگاه خداوند، امارت اسلامی و حجاج مورد ملامتی قرار می‌گیرد. به تعقیب آن شیخ مولوی عزیز الرحمن منصور در رابطه به اختیار اخلاق نیکو و حسن رفتار و پرهیز از رفتار ناپسند در حرمین شریفین توصیه های لازم را برای معلمین ایراد نمودند. به همین ترتیب شیخ الحدیث امیر الرحمن نعمانی به نمایندگی از معلمین حجاج سخنرانی نموده افزود نصاب، لوایح وظایف، و موضوعات مهم دیگر که از سوی وزارت ارشاد، حج و اوقاف ترتیب و آماده شده است را سودمند خوانده و تعهد نمود که مسوولیت های سپرده شده را به صورت احسن انجام خواهند داد. قابل یاد آوریست این سیمینار برای معلمین حجاج ولایات:( کابل، کونر، نورستان، لغمان، کاپیسا، میدان وردک، ننگرهار، غزنی، خوست و پکتیکا) راه اندازی گردیده بود که مواد درسی سیمینار یاد شده توسط شیوخ و علمای جید مطرح کشور در مدت یک هفته تدریس گردیده است در دوره های دوم و سوم این سیمینار آموزشی معلمین ولایات باقی مانده اشتراک خواهند کرد. محفل با خواندن دعائیه اختتام یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۱
Background image

روند پرداخت پول اضافی از مصارف حج به حجاج رسمًا آغاز گردید

۱۰ صفر المظفر ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ ش

وزارت ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان به روز سه شنبه، روند پرداخت پول‌ اضافه شده از مصارف حج سال ۱۴۴۶ هجری قمری را به حجاج، طی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۹:۱۳
Background image

معرفی معین مسلکی وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۸ صفر المظفر ۱۴۴۷ هجری قمری، مطابق با ۱۲ اسد ۱۴۰۴ هجری شمسی

براساس فرمان امیرالمومنین حفظ الله  شیخ ضیاء الرحمن مدنی، معین مسلکی جدید وزارت ارشاد، حج و اوقاف، امروز طی جلسه ویژه‌ای با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۳:۱۳
Background image

نشست مشترک میان مسئولین وزارت های مختلف تحت سر پرستی وزیر ارشاد، حج و اوقاف دایر گردید

۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق ۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ ش

به اساس حکم ویژهٔ زعیمِ امارت اسلامی عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌ الله، به وزارت های معارف، تحصیلات عالی و اطلاعات و فرهنگ هدایت سپرده. . .

BACK TO NEWS