اعلامیه وزارت ارشاد، حج و اوقاف در پیوند به سوء قصد علیه رئیس شورای علمای زون جنوب غرب

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۷ - ۹:۵۶
اعلامیه

اطلاع حاصل نمودیم که شخصیت علمی، شیخ الحدیث مولوی خداداد صالح رییس شورای علمای حوزه جنوب غرب، امروز از یک حمله مسلحانه و سوء قصد دشمنان دین و فرهنگ، جان به سلامت برد.

رهبری وزارت ارشاد حج و اوقاف، به نیابت از امامان، خطبای مساجد و حسینیه های کشور ضمن تقبیح شدید این عمل غیر انسانی و شرعی دشمنان و نوکران بیرونی که از هیچ طرفند مذبوحانه و شیطانی در برابر عامه مردم، اکابر ملت و نهاد های دینی، تعلیمی و تخریب زیر بناهای حیاتی کشور ما دریغ نمی ورزند و همواره دستان شان به خون بیگناهان آلوده بوده با اعمال قبیح امنیت و مصونیت را در جامعه دینی ما مخدوش و متاثر نموده اند.

این ارگان دینی از جایگاه بلند شخصیت های علمی و مردمی ملت نجیب ما حمایت نموده به موقف اجتماعی فقیه نامور کشور مولوی صالح دامت ظله العالی ارج گذاشته از بارگاه احدیت صحت و طول عمر برای معظم له مسئلت دارد

محمد قاسم حلیمی

وزیر ارشاد، حج و اوقاف

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۲۱:۴۳
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در رأس یک هیئت، در مکه مکرمه با وزیر حج و عمرهٔ عربستان سعودی دیدار کرد

دوشنبه، ۲۹/ ذو الحجة الحرام/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۵/ جوزا / ۱۴۰۵هـ ش

وزیر ارشاد، حج و اوقاف، محترم شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، در رأس یک هیئت که محترم شیخ عبدالفتاح حقانی سفیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۸:۲۱
Background image

روند بازگشت حجاج کرام از مکه مکرمه به افغانستان و انتقال آنان به مدینه منوره به ‌صورت منظم جریان دارد

چهارشنبه، ۲۴/ ذوالحجة الحرام/۱۴۴۷هـ ق، مطابق: ۲۰/ جوزا/ ۱۴۰۵هـ ش

روند بازگشت و انتقال حجاج کرام سال ۱۴۴۷ هـ ق، مطابق: ۱۴۰۵ هـ ش، از مکه مکرمه به افغانستان که پس از ادای تمامی مناسک حج،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۹ - ۹:۵۹
Background image

اشتراک وزیر ارشاد، حج و اوقاف در مراسم «ختامه مسک» که از سوی وزارت حج و عمره عربستان سعودی به مناسبت پایان روند حج برگزار شده بود.

مکه مکرمه – جمعه ۱۲/ ذوالحجة الحرام/ ۱۴۴۷هـ ق، مطابق:۸/ جوزا / ۱۴۰۵هـ ش شیخ ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، وزیر ارشاد، حج و اوقاف امارت اسلامی افغانستان و رئیس عمومی بعثه حج. . .

BACK TO NEWS