پیام تبریکی

bakhshi_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۲ - ۱۲:۳۹
پیام تبریکی

محمد قاسم حلیمی نامزد وزیر وزارت ارشاد، حج واوقاف به تاریخ 28 عقرب برای وکلای محترم مردم در ولسی جرگه برنامه های مدبرانه کاری جهت توسعه و انکشاف زودهنگام در مربوطات این وزارت را ارایه نمودند، که خوشبختانه امروز مورخ اول قوس ۱۳۹۹از سوی ولسی جرگه به حیث وزیر ارشاد، حج و اوقاف رای اعتماد بدست آوردند.
در رای گیری امروز ولسی جرگه (246) رای استفاده شد، که آقای حلیمی از مجموع آرا توانست که (148) رای اعتماد را کسب نماید.
محمد قاسم حلیمی در مدت کوتاهی توانست کارهای اساسی را در وزارت ارشاد، حج و اوقاف انجام دهد و جایگاه این وزارت را در همه مسائل دینی و ملی روشن کند.
هیئت رهبری وزارت ارشاد،‌ حج و اوقاف موفقیت این عالم دین، شخیصت نیک نام و مدیر مدبر را برای رهبری دولت جمهوری اسلامی افغانستان، کارمندان این وزارت، علمای کرام و مردم متدین کشور تبریک و تهنیت عرض نموده موفقیت های بیشتربرای شان مسئلت داریم.
همچنان از مقام عالی ریاست جمهوری اظهار سپاس می نمایم که با دید ژرف شخصیت خردمند حلیمی صاحب را منحیث نامزد وزیر این وزارت انتخاب نمودند به همین ترتیب از وکلای محترم مردم نیز اظهار قدردانی می نمائیم که نامزد وزیران محترم را به اساس برنامه های کار شان رأی اعتماد دادند

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۳۷
Background image

‏ جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی ولایت جوزجان برگزار شد

سه شنبه، ۱/ جمادی الأولی/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۲۱/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

‏ بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، جلسهٔ وزارت ارشاد، حج و اوقاف با علمای کرام غیررسمی تمام ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۹:۵۴
Background image

وزیر ارشاد، حج و اوقاف در کنفرانس بین‌المللی علمی ـ تحقیقی «نقش و جایګاه میراث علمی امام برهان الدین مرغینانی رحمه الله تعالی در علوم اسلامی معاصر» سخنرانی کرد

یکشنبه، ۲۱/ ربیع الثاني/ ۱۴۴۸هـ ق، مطابق: ۱۲/ میزان/ ۱۴۰۵هـ ش

کابل – انټر کانټینینټال

محترم شیخ‌الحدیث سرمحقق دکتور نورمحمد ثاقب، وزیر ارشاد، حج و اوقاف، در کنفرانس بین ‌المللی علمی ـ. . .

جمعه ۱۴۰۵/۵/۲۳ - ۸:۲۳
Background image

نخستین پرواز معتمرین از کشور به سوی حرمین شریفین جهت ادای عمره انجام شد

پنجشنبه، ۲۹ / صفر المظفر/ ۱۴۴۸ هـ ق، مطابق: ۲۲/ اسد/ ۱۴۰۵ هـ ش

نخستین پرواز معتمرین سال ۱۴۴۸هـ ق از کشور به منظور ادای عمره به حرمین شریفین انجام شد به همین مناسبت، وزارت ارشاد، حج و. . .

BACK TO NEWS